Ryan

Hahahahah! didn’t i tell you i was lucky girl !!!! Ryan… SUCH A HOT GUY!

Still, i am sorry i have to calm you down : Ryan is my friend’s lover. do not touch. he is a model, indeed, notably for Ralph Lauren, and was coming to Paris for work. we did not know each other before but my friend’s Darlings are my friends so i invited him at home. Welcome to Paris! he then told me “i can cook an american meal for you and the kids if you want” “well… OF COURSE : ME WANT” i found that was awesome. so spontaneous.

When i opened the door, i had this weird moment. “wehou”. did you ever open the door to a Ralph Lauren’s model you never meet before, covered with bags that are plenty of food for you and candies for your kids? Euh… Uh… Weuhou! SUR-RE-A-LLLLLL isn’t it? aren’t we lucky in here?! so I catch the opportunity “and… euh.. may i film you?!”

Cherry on the cake, i ‘ve never eaten such good burgers. the kids were asking us how to says “delicious” in English. it was really sweet. because, i keep joking here. i can here you all launching (sometimes, people are so hot, that makes us laugh)(so hot)(laugh)(hahahah). yes, we laugh, but to be honest, i was also, mostly very touched by this moment. It was so generous, so simple, so gentle.

THANK YOU RYAN AND COME BACK WHENEVER YOU WANT!!!

Alors si les recettes vous intéressent ;p vous pourrez cliquer ici. Beau week-end à tous. soyez, hot, soyez gentil, et mangez bien!

Curtis Mayfield – Pusherman

Burgers– Prenez environs 700g de boeuf haché et assaisonnez avec du sel, poivre, paprika et piment de Cayenne. Remplissez vos mains de viande et faites en deux steaks. Emiettez ensuite le bleu sur le dessus d’un des steaks et recouvrez avec le deuxième. Pressez les bien de manière à ne former qu’un seul et unique steak. Ainsi de suite pour les autres steaks. Saisissez les steaks sur une poêle/poêle grill à haute température pendant 5-7 min de chaque coté, ou selon la cuisson que vous désirez.

Oignons caramélisés– Coupé finement deux oignons jaunes. Faites chauffer 2/3 cuillères à café d’huile d’olive dans une poêle à moyenne/haute température. Ajouter les oignons ainsi qu’une demi cup (soit env 12.cl) de bière brune et laissez mijoter. Une fois que la bière est absorbée rajoutez en encore un peu. Ajouter 2/3 cuillères à café de sucre. Remuez et laissez cuire jusqu’à ce que les oignons soient devenus tous mous et brun foncé. Cela dure environ 30 min.

Salade de pastèque– Coupez la pastèque en cube de 2,5cm d’épaisseurs. Mettez les dans un saladier. Ajoutez le jus d’un citron vert et les zestes d’un demi citron. Emiettez la fêta dans le saladier et ajoutez de la menthe fraichement hachée. Mélangez le tout et assaisonnez d’un filet d’huile d’olive de sel de Guérande.

 

 

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